Новости

Мајли Сајрус реши да се промени: Не пијам и не се дрогирам повеќе

Мајли Сајрус можеби има 24 години, но помина низ многу проблеми, па дури и беше зависна од канабис. Сепак, решила да се промени, повеќе да не пие и да не се дрогира.

– Погледнете ми ги очите, колку ми се бели. Чисти се, отворени и можам да го видам сето тоа. Многу луѓе ми дојдоа и ми велеа: Ако сакаш помош или ако сакаш да одиш на состаноци… но јас им велев дека самата ќе си помогнам. Можам се да направам. Решив да не пушам повеќе трева и не пушам, изјавила Мајли при интервју за магазинот SisiusXM.

Освен од пушењето канабис, таа се откажала и од алкохолот и сега животот и бил поубав. Можеби причина за тоа е токму нејзиниот свршеник Лиам, за кој таа снима специјална песна “Malibu”.

 

Напиши коментар