← НАЗАД НА БОЗА

Мал стан со одличен дизајн

Мал стан со одличен дизајн
430 Читања

Големината на апартманите не е секогаш важна, па така и малите станови можат да ги задоволат естетските и функционалните потреби на едно семејство. Најчесто, ваквите мали апартмани се наменети за млади луѓе, млади брачни двојки или брачни двојки со новороднче. Ви претставуваме еден ваков апартман кој не надминува 50 м2.

Овој апартман се развива на површина која не достигнува 50 м2 и е во сопственост на младо растечко семејство.

На дизајнерот воопшто не му била лесна задачата да оформи доволно простор за брачната двојка, како и за нивното мало дете.

Во овој апартман просторот може да се отвори или затвори со помош на подвижен ѕид, во зависност од делот на денот.

Овој апартман е малку посветол, користени се посвежи бои и посветли тонови, за да може полесно да им се допадне на децата.

2-mal-studio-apartman

3-mal-studio-apartman

4-mal-studio-apartman

5-mal-studio-apartman

6-mal-studio-apartman

7-mal-studio-apartman

8-mal-studio-apartman

9-mal-studio-apartman

10-mal-studio-apartman

11-mal-studio-apartman

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk