Мода

Mатурски модни комбинации

Матурските се ближат и добро би било навреме да почнете со подготовките. Матурската ноќ е за паметење, затоа потрудете се да изгледате најдобро што можете. Со цел да ви ја олесниме работата спремивме неколку интересни предлози за вас.

love the blue with this!!!

orange accents.

ohhhhhhhhhhhhhh sigh. Envision just floating on air in this outfit. Stunning.

Black

This is beautiful - wish we still dressed this way....

Black & Gold <3

 

Напиши коментар