Дестинации

Милано, италијанска храна и поглед кој одзема здив

Плоштадот Дуомо е најпопуларното место во преубавиот Милано. На оваа локација се наоѓа фасцинантната катедрала Дуомо, како и прекрасниот замок Сфорца. Оваа локација е најпосетуваната од туристите. Во близина на плоштадот се наоѓа овој прекрасен ресторан. Сместен е на покривот на една зграда од каде можете да искусите глетки од овој прекрасен град кои ќе ве остават без зборови. Почувствувајте го духот на Италија преку овој неверојатен ресторан!

Напиши коментар