Мода

Мини торбички не излегуваат од мода

Атрактивни, мини- чантички не излегуваат од мода ниту оваа сезона, без оглед дали се работи за дамски, елегантни, ретро модели или од вештачко крзно. Освен торбички без ремен, се нудат и практични модели со подолг метален или кожен ремен кои можете да ги носите на „поштарски“ начин.

Што се однесува до дезенот, на торбичките никна и цвеќе.

Вие треба само да се определите за моделот.

 Osim torbica bez kaiša, u ponudi su i praktični modeli sa dužim metalnim ili kožnim kaišem

Напиши коментар