Sweet Home

Минијатурен дом со фантастични идеи

Стил, комфот и функционалност спакувани во 34 метри квадратни…

Кога живеете во дом со минајтурни димензии, секоја идеја која заштедува дополнителен простор е од непроценливо значење. Станот кој денеска ќе ви го претставиме е со површина од скромни 34 метри квадратни, а може да се пофали со дневна соба, трепезарија, кујна, спална соба, бања, па дури и балкон, делувајќи многу поголемо од она што е. Тајната е во одличниот распоред и креативните решенија. Станот е максимално функционален и паметно искористен, а воопшто не е изгубено од естетиката и комфорот.

s02

s03

s04

s05

s06

s07

s08

s09

s10

s11

s13

s14

s15

s16

s17

s18

s19

s20

s21

s22

Напиши коментар