← НАЗАД НА БОЗА

Модерните есенски фризури

Модерните есенски фризури
231 Читања

Како изгледа новата есенска фризура? Кои се основните есенски тенденции во областа на обликувањето на косата?

За да ви дадеме конкретен одговор, денес ќе ви ги претставиме основните карактеристики на модерната есенска фризура:

* ретро

*употреба на впечатливи аксесоари

*коса со многу волумен

*плетенки

*природен изглед

*омбре ефектот

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk