← НАЗАД НА БОЗА

Набавил само дрвени палети, а она што го направил е неверојатно!

Набавил само дрвени палети, а она што го направил е неверојатно!
462 Читања

Дрвените палети се еден од најпопуларните предмети кои повторно се искористуваат. Со нив можете да направите разни работи, од столови, маси, кревети, па до уникатен под.

Но, овој човек имал нешто поинаква идеја. Набавил 43 стари палети и на својот двор му дал целосно нов изглед. Крајниот резултат е неверојатен…

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk