Мода

Најдобрите комбинации со старки

Патиките сега може да ги носите со скоро сите модни комбинации. Феноменално се комбинираат со тексас панатлони но и со кратки капри панатлончиња изгледаат одлично. Убаво изгледаат и со фустанчиња и здолништа, така што ќе имате многу комбинации кои ќе можете да ги носите во скоро сите ситуации. Погледнете ги нашите предлози за најдобрите комбинации со старки.

Напиши коментар