Убавина

Најнови мејкап идеи за новата сезона

Изберете ја вашата есенска мејкап инспирација. Но треба да знаете дека оваа сезона есен – зима 2017/18 темните бои се во тренд. Особено темните бои кармини – црвена, бордо, трула вишна, виолетова, кафеава, темно портокалова и др.

Другата варијанта е очите да бидат обоени со темни сенки и бежови усни.

makeup madness 3 Makeup Madness Monday (31 photos)

makeup madness 114 Makeup Madness Monday (35 photos)

makeup madness 216 Makeup Madness Monday (35 photos)

makeup madness 104 Makeup Madness Monday (35 photos)

makeup madness 110 Makeup Madness Monday (30 photos)

makeup madness 143 Makeup Madness Monday (30 photos)

makeup madness 72 Makeup Madness Monday (32 photos)

makeup madness 172 Makeup Madness Monday (32 photos)

makeup madness 262 Makeup Madness Monday (32 photos)

makeup madness 02 Makeup Madness Monday (30 photos)

makeup madness 82 Makeup Madness Monday (30 photos)

makeup madness 92 Makeup Madness Monday (30 photos)

makeup madness 141 Makeup Madness Monday (30 photos)

makeup madness 251 Makeup Madness Monday (36 photos)

makeup madness 6 Makeup Madness Monday (34 photos)

makeup madness 113 Makeup Madness Monday (31 photos)

makeup madness 53 Makeup Madness Monday (31 photos)

makeup madness 112 Makeup Madness Monday (31 photos)

makeup pics 8 Makeup Madness Monday (32 photos)

makeup madness 181 Makeup Madness Monday (32 photos)

makeup madness 27 Makeup Madness Monday (32 photos)

makeup madness 291 Makeup Madness Monday (28 photos)

Напиши коментар