Sweet Home

Најскапите куќи во светот

Новинарот, Кристоф Чу сакал да го истражи феноменот на луксузен имот, па така заедно со претставник на една агенција го посетил Лос Анџелес да види што има да се понуди.

Величенствените сцени ни ги покажуваат луксузните зданија на Bel Air, Beverly и Holmby Hills, добрососедските населби. Имотот на Вилијам Рендолф кој прв можеме да го видиме на снимката е и најскапиот, тежи 160 милиони долари.

Исто така се прикажува и вила во која Бил Клинтон бил сместен за време на мандатот кога доаѓал во Лос Анџелес, како и познатата PlayBoy вила која Хју Хефнер ја купил во 1971 година.

Дали е ова претерано или не, по овие цени можете да добиете свое парче од рајот и луксузот. Погледнете ја оваа интересна снимка!

Напиши коментар