← НАЗАД НА БОЗА

НАПРАВИ САМ: 3 генијални начини – како да ги искористите старите маици!

НАПРАВИ САМ: 3 генијални начини – како да ги искористите старите маици!
440 Читања

При чистење на ормарите, секогаш се наоѓа по некоја стара маица која веќе не ја носите. Постојат две опции кои можете да ги направите – да ја фрлите во ѓубре или повторно да ја искористите.

Во прилог погледнете 3 генијални начини како повторно да ги искористите старите маици.

Погледнете и споделете со пријателите:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk