Art & Crafts

Направи сама: Несесер за пенкала, шминки, очила за сонце… (видео)

Секоја женска чанта синоним за посебен хаос, па токму затоа добредојдени се сите идеи за организација и средување.

Несесерите се најлесен начин да ги одвоите клучевите од очилата за сонце и пенкалата од четките за шминкање.

Добро е што не мора да давате многу пари за овие украсни опаковки кои ќе го решат нередот, сега можете сами да ги направите за помалку од 10 минути.

Потребен ви е шарен материјал, еден патент, ножици, лепило и евентуално игла и конец.

Напиши коментар