← НАЗАД НА БОЗА

Неколку свежи есенски комбинации

Неколку свежи есенски комбинации
539 Читања

Ако наскоро планирате да почнете со есенски шопинг во потрага по ново есенско парче што ќе ја пополни вашата гардероба, не заборавајте да ги погледнете нашите денешни комбинации, како и оние од претходните денови, за да имате јасна претстава како изгледа новото есенско лице.

Погледнете што сме ви подготвиле за денес:

Women's Clothing│Ropa de Mujer - #Women - #Clothing

camel pants/skirt, chambray shirt, black/navy cardigan, leopard flats, gold accessories.

Navy Blue & White LOVE the skirt length, WHY can't find this length anywhere???!!!

j. crew ochre pencil skirt, grey long cardigan, blue gingham perfect shirt, navy heels

Navy blue classic skirt, nice white tee, and brown flats. Could wear to work when I need to be a little dressier.

Stylish Eve Outfits 2013: Formal Wear with Pencil Skirts

work outfit

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk