Мода

Неодоливите пруги

Ако постои зависност за некој дезен, признаваме, ние сме зависни од пругите. Тој класичен принт може да се носи на сто и еден начин. Со еднобојни работи. Со геометијски поинаков дезен, на пример со точки или пепито принт. Со цветен дезен или пак, со уште едни пруги, како во нашиот случај. На вас останува како ќе ги искомбинирате, но едно е сигурно, пругите се секогаш ин!

Напиши коментар