← НАЗАД НА БОЗА

Од стари фармерки до кратки панталони без игла и конец

Од стари фармерки до кратки панталони без игла и конец
188 Читања

Шорцевите од тексас се задолжително парче облека за оваа летна сезона. Но, тоа не значи дека секоја година мора да купувате нов модел – лесно и едноставно направете тренди шорцеви од старите фармерки кои нема да ги носите повеќе.

Облечете ги фармерките за да процените каде би требало да ги пресечете. Следете ги чекорите од видеото за да дознаете како на лесен начин да направите нови тренди шорцеви.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk