← НАЗАД НА БОЗА

Одлично решение во мал стан во Париз

Одлично решение во мал стан во Париз
260 Читања

Понекогаш финансиите и локацијата наложуваат сместување и живеење во мал простор. Па така еве мал предлог за уникатен дизајн кој на сопственикот на овој стан во Париз му заштедил многу простор. Црвениот подвижен „ѕид” претставува маса, плакар и брачен кревет со кој максимално е искористен малиот простор. Браво!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk