Sweet Home

Освежете ги старите столици во вашиот дом

Да, нема ништо позабавно и досадно од преуредување на домот. Се забавувате со членовите на семејството, ја отворате својата креативна страна, но и чистењето и распакувањето си го земаат својот данок. Сепак, чувството на нова околина е незаменливо. Па, ако имате во домот некои стари столици на кои им треба освежување, не чекајте. Четката во раце и навалете!

black-chairs

chairs.square.diy_1

contrasting

dipped-stools-645x699

diy.chairs.2

half-painted-645x901

mismatched-645x967

ombre-645x732

painted.chairs.diy1_

Напиши коментар