Art & Crafts

Овој трик е многу едноставен, а крајниот резултат ќе ве воодушеви (Видео)

Декорацијата на масата, покрај јадењето, е најважен елемент на секоја вечера.

Овој човек ќе ви покаже како совршено да сложите салфетка, и така да ја разубавите масата и да ги импресионирате своите гости.

Трикот е едноставен, а резултатот фантастичен.

Погледнете и споделете:

Напиши коментар