Bridal

Означете ги масите на креативен начин

Првото нешто што вашите гости ќе го забележат на вашата свадбена веселба ќе бидат бројчињата на масата на која треба да седнат. Бројчињата на масите не се само практични знаци, туку и декоративни парчиња. Употребете ја вашата креативност и сами направете бројчиња со само неколку основни продукти. Нашите идеи ќе ви помогнат за почеток, а не заборавајте да додадете личен тон за да го покажете вашиот уникатен стил!

Напиши коментар