← НАЗАД НА БОЗА

Патиките без кои не можеме

Патиките без кои не можеме
400 Читања

All Star патиките или како што популарно се нарекуваат “старки”, станаа нешто без што не можеме да замислиме ниту еден чевларник. Првично тие биле наменети исклучиво за кошарка. Старките за прв пат го виделе светлото на денот, дури во 1917 година. Оттогаш континуирано добиваат популарност. Биле направени исклучиво во црна боја. Денеска старките се произведуваат во најразлични бои и со најразлични принтови. Со текот на времето не добија нова диманзија, тие се исти со децении. Она што се менува од сезона во сезона е само нивната боја, во зависност од тоа која боја е хит на сезоната.

Време и вие да се здобиете со еден таков пар.

starke

starke

starke

starke

starke

starke

starke

starke

starke

starke

starke

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk