Sweet Home

Портокалови акценти за стилски и импресивен ентериер

Во изминатите неколку сезони портокаловата може да се дефинира како најпопуларна боја во светот на модата и дизајнот на ентериерот. Се повеќе и повеќе сопственици на домови се одлучуваат за оваа разуиграна и драматична боја. За вас денес одбравме некоку идеи и инспирации за ентериери, каде акцентот е ставен на портокаловата боја.

 

Напиши коментар