Sweet Home

Преубав стан на поткровје со многу свежина

Ова е уште еден преубав стан кој се наоѓа во Шведска. Минималистички стил, со многу свежина, убави бои и интересно искомбинирани материјали. Погледнете како може да го уредите станот кој не е многу голем. Направете визуелно зголемување и голема функционалност на секој дел.

 

Напиши коментар