Sweet Home

Проект на модерна куќа со поткровје и гаража – Marcel

Ви претставуваме уште еден проект на модерна куќа со поткровје и гаража која е наменета за семејство од 4-5 членови. Во приземјето се наоѓа голема дневна соба со кујна и трепезарија, 3 спални соби и една бања.

Распоредот на просториите е паметно осмислен и куќата е преплавена со природна светлина. Нејзината површина изнесува 128,96 метри квадратни.

projekat-moderne-kuce-marcel-1

projekat-moderne-kuce-marcel-2

projekat-moderne-kuce-marcel-3

projekat-moderne-kuce-marcel-4

projekat-moderne-kuce-marcel-5

projekat-moderne-kuce-marcel-6

projekat-moderne-kuce-marcel-7

projekat-moderne-kuce-marcel-8

Напиши коментар