Bridal

Романтична свадбена фризура

Стилот на косата треба да се надополнува со стилот на вашата веначница. Фризурата која денес ќе ви ја презентираме, е идеална за идните невести, кои сакаат класичен фустан со романтични елементи во него. За таа цел изберете убав додаток во косата. Дознајте како да ја направите оваа фризура чекор по чекор:

Напиши коментар