Bridal

Рустичен дизајн за вашата свадба

Ако вашиот стил е релаксиран, природен и удобен, тогаш и вашата свадба треба да биде како вас. Рустикалните свадби вообичаено се организираат во природа. Тие вклучуваат многу малку детали кои сепак успеваат да откраднат воздишки. Погледнете ја галеријата на рустични дизајни и освежете ја вашата инспирација.

 

Напиши коментар