Sweet Home

Шарен дом полн со шармантни рустикални детали

Рустикалните домови имаат неодолив шарм. За тоа е доказ оваа куќа која се наоѓа во северна Шпанија.

Целиот простор го поврзува дрвен мебел, дрвен под, дрвени греди и столбови. Но целата свежина и колоритност е постигната со декоративните детали: постер од Andy Warhol, шарени перничиња, оригиналниот намештај и преубавиот цветен аранжман.

Напиши коментар