Bridal

Шминка за вашата венчавка (Видео)

Денот во кој една девојка застанува пред олтарот, заедно со својот партнер, е еден од најсреќните денови во нејзиниот живот. И на овој ден таа треба да изгледа неодоливо!

За да бидете најубава невеста, изберете шмика која ќе ги нагласува вашите црти, но без да биде пренатрупана.

За инспирација ви предлагаме едно видео што го одбравме специјално за вас! Тоа ќе ви покаже како да се создадете убава опуштена шминка во природни, кафени и златни тонови.

Импресионирани сме колку спектакуларно и во исто време нежно и романтично изгледа оваа визија. Дефинитивно е достојна за секоја невеста!

Напиши коментар