Sweet Home

Скандинавски апартман со акцент на дрво

Овој прекрасен стан во центарот на Гетеборг, Шведска има инспиративен дизајн. Неговата големина е 73m2, а датира од 1873-та година. Почнувајќи од влезната врата, доминира црна и бела боја, а освен тоа ставен е акценат на дрво. Кујната обезбедува рустикален амбиент, има голема маса изработена од дрво, а таа претставува фокусна точка на оваа просторија. Дневната соба има две столици, софа и разни декоративни перници кои го прават овој современ агол совршен за пауза за чај со пријателите.

modern-apartment-16-1

modern-apartment-2-1

modern-apartment-3-1

modern-apartment-6-2

modern-apartment-4-1

modern-apartment-1-1

modern-apartment-12-1

modern-apartment-13-1

modern-apartment-14-1

modern-apartment-17-1

modern-apartment-18-1

modern-apartment-19-1

modern-apartment-21

modern-apartment-22

Scandinavian-apartment

Напиши коментар