← НАЗАД НА БОЗА

Совршена подлога

Совршена подлога
302 Читања

За што поприроден изглед на вашата подлога и течна пудра еве еден мал трик.

Пред да ја нанесете течната пудра, натопете го сунѓерчето за нанесување во малку вода, исцедете го па потоа искористете го за нанесување на пудрата. Од впиената вода, сунѓерот нема да може да впие многу течна пудра и ќе ја има доволната количина за нанесување.

Едноставно и совршено за беспрекорна подлога.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk