← НАЗАД НА БОЗА

Стан од 68 квадрати кој секој би го посакал

Стан од 68 квадрати кој секој би го посакал
355 Читања

Едноставноста и компактноста на шведскиот дизајн доаѓаат до израз како спој на модерното и старото.

Се наоѓа во куќа која е изградена во 1892 година. Мирниот дом со приватната градина има шарм кој освојува на прв поглед.

Иако преовладува минимализмот, а бројот на парчиња мебел е ограничен, деталите не се во недостаток. Во целиот простор доминира игра на темни и светли бои.

Полн со контрасти, во станот се добро комбинирани модерни парчиња мебел со дотраени старински, а впечтатокот на прозрачност и светло му даваат прозорците без завеси.

s68-1

s68-2

s68-3

s68-4

s68-5

s68-6

s68-7

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk