← НАЗАД НА БОЗА

Свежи невестински букети

Свежи невестински букети
571 Читања

Божурот ја владее наклонетоста на невестите како едно од најомилените свадбени цвеќиња. Невестите ја обожаваат неговата волуменозна форма и мноштвото на прекрасни бои во кои го има ова цвеќе. Божурот изгледа одлично сам по себе како и во комбинација со други цветови.  Погледнете ја колекцијата која ја одбравме за вас!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk