Bridal

Тоа се тие знаци!

ПРАКТИЧНИ, НО ПРЕКРАСНИ ДЕКОРАТИВНИ ИДЕИ ЗА ВАШИОТ НАЈУБАВ МИГ!

Добивме интересна инспирација да ви ги прикажеме следниве несекојдневни свадбени аранжмани.

Интересни се знаците кои се аплицирани како транспаренти, претежно на надворешните екстериерни аранжмани. Даваат нота на заплет и претставуваат прекрасен вовед во приказната. Знаците на овие фотографии, претставуваат илустративни пораки кои прават посебен нагласок, за она кое ја води вечерта и прават сите гости да бидат учесници во прекрасната бајка на младенците.

Напиши коментар