← НАЗАД НА БОЗА

Топ тренд: Фармерки + црвени чевли

Топ тренд: Фармерки + црвени чевли
737 Читања

Има модни трендови, на кои не обрнуваме многу внимание, бидејќи не ни се допаѓаат, премногу се екстравагандни за нашиот секојдневен живот или едноставно не се за нашата фигура и стил. Денес, сепак, ќе погледнеме една убиствено секси комбинација од фармерки и црвени чевли.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk