Art & Crafts

Тренди фризура за 40 секунди

Имате 5 минути да се спремите, а уште сте со бушава коса?

Еве го вашиот спасител…

Ќе ви треба чешел, стегач, неколку шноли и 40 секунди од вашето време.

Погледнете го видеото и секогаш бидете спремни на време.

Напиши коментар