Мода

Ултра тренд: Џемпери со новогодишни мотиви

Снегулки и снешковци… се сместија на удобните топли џемпери, кои во овие празнични денови станаа апсолутен must-have.

На наша среќа, понудата на овие џемпери е одлична, па не ни останува ништо друго освен да ја погледнеме галеријата и да го одбереме оној кој најмногу му одговара на нашиот стил и сензибилитет, а потоа прво во шопинг.

 

Резултат со слика за dzemperi sa zimskim motivima

Поврзана слика

 

Поврзана слика

Поврзана слика

Поврзана слика

Резултат со слика за dzemperi sa zimskim motivima

Поврзана слика

 

 

Напиши коментар