Дестинации

Видео: Кога ќе пројдете од тука, ќе стигнете до рајот на земјата …

Одамна не сте виделе видео што делува толку смирувачки. Изгледа дека рајот на Земјата навистина постои и се наоѓа на Антарктикот.

Во видеото можете да видите место недопрено од цивилизацијата, место што изгледа смирувачки, па на момент ќе си помислите дека не припаѓа во нашата реалност.

Белите пејсажи одземаат здив. Авторот на филмот престојувал 20 дена на Антарктикот и снимил краток филм што е посветен на убавината на ова место.

Напиши коментар