Дестинации

Виртуелна прошетка на Нијагарините водопади

Нијагарините водопади се низа на водопади кои се наоѓаат на реката Нијагара во источна Северна Америка, на границата помеѓу САД и Канада.

Тие се една од најпопуларните туристички дестинации во светот. Имено, огромен број луѓе од целиот се собираат во овој крај, со цел да уживаат во убавината на природата.

Германскиот фотограф Joerg Daiber создаде тајмлапс видео со наслов “Nano Niagara Falls“, посветено на комплексот водопади на реката Нијагара.

Напиши коментар