Здраво тело

Волшебна рецепта против проширени вени со млеко и сапун

Оваа волшебна рецепта против проширени вени и тромбоза се пренесува од поколение на поколение, бидејќи дава гарантирани резултати. За нејзино подготвување ќе ви бидат неопходни само 1 чаша свежо овчо млеко и 1 бебешки сапун.

Изрендајте го сапунот во млекото и со добиената смеса мачкајте го проблематичните места од долу нагоре 3 пати дневно.

А во продолжение на 10 дена ставајте облоги на нозете со поголемо количество од смесата. Откако ќе почнете со процедурата, еден месец продолжете да се мачакате по три пати на ден. Ефетктот ќе го забележите по втората недела. Смесата чувајте ја во фрижидер.

Напиши коментар