← НАЗАД НА БОЗА

Време е за џемпери!

Време е за џемпери!
470 Читања

За жал, колку и да сакаме сонцето никогаш, ама никогаш да не си оди, мора да си признаеме дека веќе ја чувствуваме малата промена на времето. Есента доаѓа а со неа и дебелата гардероба. Сеуште сме летно облечени, па макар и наежени. Затоа на прв поглед треба да се фокусираме на топла и практична гардероба како: џемпери, јакни и елеци кои се симбол на лошото и ладно време.

Who doesn't love a great graphic sweater? We sure do!

Orange pants

fall charm

Amazing piece of knitwear. Love the sleeves and the gauge.

.

sweaters!!

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk