Мода

За смарагден сјај, облечете се во… ЗЕЛЕНО!

Боите на природата се дискретни, а оние што ги носат влеваат сигурност и доверба и оддаваат впечаток на стабилни личности, кои цврсто стојат на земја. Од друга страна, смарагдните нијанси се мистериозни, заводливи и романтични. Одберете ги доколку сакате да заведувате со мистериозен шарм, кој ќе ги натера другите да посакаат да ги откријат вашите скриени тајни…

 

Напиши коментар