← НАЗАД НА БОЗА

Жолти детали во домот

Жолти детали во домот
333 Читања

Жолтата боја е боја на сонцето.Се користи за предизвикување на пријатни и весели чувства и е многу ефикасна за привлекување внимание.Означува престиж, просветлување, мудрост, богатство и висок квалитет. Одлична за потенцирање на најважните елементи во дизајнот.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk