Bridal

19 свадбени додатоци за коса совршени за зимските невести

Ако сте зимска невеста, подгответе се за волшебен свадбен ден.

Свежо паднатиот снег, свежиот воздух и треперењето на светлата ја прават целата магија – и вие заслужувате додатоци за коса кои ќе одговараат на сета таа атмосфера.

Независно од тоа како ќе ја стилизирате косата – убаво исфенирана, класично подигната фризура, или природни кадрици – секој изглед може да се подобри со малку дополнителен труд.

Без разлика дали тоа значи замрзната круна од цветови или ледено-кристално венче, постојат еден тон опции за зимските свадби, кои одговараат на најсуптилните или најдраматичните вкусови.

Плус, зимските невести можат да се изолираат од сезонските стилови, со додатоци кои содржат светки, нитни, кадифе и многу повеќе.

Еве 19 шноли, венчиња, тијари и чешлиња достојни за вашата зимска свадба.

 

Напиши коментар