Мода

3 начини за да го подобрите вашиот џинс изглед

Фармерките се  парче облека кое го има секоја жена, без исклучок и тоа во неколку различни модели. Фармерките се најлесни за комбинирање и oдат со се, но понекогаш може и здодевно да изгледаат.

 

Сепак, постојат неколку едноставни совети кои ќе ги подобрат вашите комбинации со фармерки.

  1. Украсете ги

Додајте метални детали за да им дадете силен печат на фармерките, или извезете нешто романтично, можете дури и да додадете бисери, кои сега се многу популарни. На овој начин ќе се забавувате и ќе носите фармерки со личен печат.

 

  1. Изберете фармерки со необични детали

 

Класичните фармерки се секогаш неопходни, но тие се малку здодевни. Изберете пар кој има поразличен крој и модел. Ѕвонести или невообичаено исечени фармерки.

 

  1. Изберете фармерки со потемен Тексас

 

Темните фармерки многу поубаво се прилагодуваат на женската фигура. Ги кријат сите недостатоци и ги истакнуваат сите облини на женското тело.

Напиши коментар