Убавина

5 прекрасни фризури кои можете да ги носите под вашата капа

Најдовме неколку фризури кои идеално се вклопуваат со дебели, волнени зимски капи или шешири.

Која фризура е вашиот фаворит?

  • Лесна плетенка и рибина коска која ѕирка под капата е омилена брза фризура која е готова за момент.
  • Косата собрана во ниска опашка.
  • Ниската пунџа е одличен избор при изборот на фризура бидејќи косата останува собрана и непроменета по отстранувањето на капата.
  • Распуштената коса, најдобро е да ја стилизирате на тој начин што ќе извлечете пар праменчиња и ќе ги ставите до лицето, со капата ќе го прекриете врвот на главата, држејќи ја над ушите.
  • Лесните бранови во косата даваат романтичен и релаксиран изглед кој најлесно ќе го постигнете со помош на фигаро или пегла за коса. Кадриците не мора да ги направите од коренот на вашата коса, бидејќи капата ќе ги сплеска, туку почнувајќи од половината на главата.

Погледнете го видеото:

Напиши коментар