← НАЗАД НА БОЗА

8 идеи кои се повторуваат во Икеа

8 идеи кои се повторуваат во Икеа
341 Читања

Од кујните, светилките, па се до теписи и собите за деца, во Икеа може да се препознае стил кој се повторува секоја сезона.

Познатите фјокари под спалната соба:

2743059

Металните полици на ѕидот од кујната:

2743060

Класични вратички за кујната:

2743083

Во детската соба, масата и столчињата се во висина на дечињата:

2743091

Декоративните столчиња одговараат во секоја комбинација:

2743095

Сивата боја за спалните соби, секогаш изглеад елегантно:

2743097

Белата кујна е пропратена со златно бојните држачи на лустерите:

2743105

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk