Новости

Бали Бег се повлекува од јавноста!!!

Веста дека турската убавина станал непрепознатлив во последно време, многумина ги растажи, особено по неговата изјава дека се повлекува од јавниот живот.

Burak Ozcivit, познат како Бали Бег, страда од депресија.

“Се чувствувам депресивно, потребен ми е одмор и, се разбира наскоро нема да ме видите да работам”, рече херојот на серијата “Сулејман Величенствениот”.

Турските медиуми велат дека познатиот заведувач во последно време не личи на себе, а како причина го наведуваат т.н. синдром на согорување.

На неговата лоша состојба, наводно, придонеле деловните неуспеси и семејната драма поради болеста на неговиот татко. Затоа Бали Бег реши да застане и да се обиде да оздрави во друштво на неговата сопруга Fahrije Evcen.

Тие двајца се во љубовна врска неколку години, се запознале на едно снимање, а се венчаа оваа година во прекрасна палата на европското крајбрежје на Босфор.

 

Напиши коментар