← НАЗАД НА БОЗА

Беспрекорен стамбен комплекс

Беспрекорен стамбен комплекс
496 Читања

Фантастичниот комплекс на Менхетен, наречен The Charles, е дизајниран од страна на студиото David Collins од Лондон…

Дизајнерите велат дека овој проект се издвојува по својот неверојатен дизајн и услугите кои ги нуди. Луксузниот стамбен комплекс ги интегрира традиционалната елеганција и луксузните погодности кои се неопходни за современиот начин на живот. И токму тие погодности се она што ги издвојува луксузните резиденции од просечните . Резиденциите во оваа зграда се движат од 350 до 500 метри квадратни простор.

Овој комплекс е веќе именуван како скапоцен камен на Менхетен.

BESPREKORNI STAMBENI KOMPLEKS

BESPREKORNI STAMBENI KOMPLEKS

BESPREKORNI STAMBENI KOMPLEKS

BESPREKORNI STAMBENI KOMPLEKS

BESPREKORNI STAMBENI KOMPLEKS

BESPREKORNI STAMBENI KOMPLEKS

BESPREKORNI STAMBENI KOMPLEKS

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk