Новости

Бијонсе и Џеј-З нападнати на концерт (ВИДЕО)

Познатата пејачка Бијонсе и нејзиниот сопруг, раперот Џеј-З, доживеале сериозни непријатности на сцената, за време на заедничкиот настап во саботата во Атланта.

Познатата пејачка Бијонсе и нејзиниот сопруг, раперот Џеј-З, доживеале сериозни непријатности на сцената, за време на заедничкиот настап во саботата во Атланта.

Откако завршиле со заедничкиот настап, додека изведуваа една од музичките нумери, музичарите се свртеа кон публиката и тргнаа да ја напуштат сцената.

Во тој момент, на сцена притрчал еден пијан обожувател од првите редови и почнал да трча кон нив.

Бројни коментатори на инцидентот се согласија дека во оваа непредвидена ситуација, танчерите на сцената побрзо реагираа од обезбедувањето на концертот. Полицијата, која го уапси напаѓачот, изјави дека неговото име е Ентони Чарлс Томас Максвел и дека, во времето на инцидентот, бил под влијание на алкохол.

https://www.youtube.com/watch?v=BFcUuM6Bi5g

Напиши коментар