Bridal

Цвеќето – важен сегмент од свадбената декорација

Зошто е толку важна свадбената декорација и дали треба да и се посвети толку внимание? Секако дека да и една од причините е фактот што ова треба да биде најубавиот ден во вашиот живот, па затоа се треба да биде перфектно и да направи да се чувствувате како вистинска принцеза.

Освен тоа ова ќе бидат фотографии што ќе ги гледате вие, вашите блиски и пријатели, вашите деца и внуци…Миг што ќе се памети долго и затоа нека биде совршен и онаков каков што вие сакате. Еве неколку интересни цветни аранжмани:

 

 

Напиши коментар